Hírek - Humánerőforrás fejlesztése az Élésker Kft-nél


2015.03.25.

ÉLÉSKER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

SAJTÓKÖZLEMÉNY


HUMÁNERŐFORRÁS FEJLESZTÉSE AZ ÉLÉSKER KFT.-NÉL


Az ÉLÉSKER Kft. 21,81 millió forint európai uniós támogatásban részesült a „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson.

Cégünk az ÉLÉSKER Kft. Békés megye 7 városában 23 telephely több mint 400 munkavállalót foglalkoztat. Folyamatos törekvésünk, hogy a mindennapi munkavégzésünk hatékonyságát javítsuk. Rohanó világunkban elengedhetetlen a jó teljesítmény elérése érdekében a folyamatos fejlesztés/fejlődés mind a beruházások, mind pedig a szellemi tőke tekintetében.

A projekt során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a mérhető teljesítményt és a munkatársakban meglévő készségpotenciált összhangba hozzuk. Ennek érdekében áruházi dolgozóink számára hat darab teljesítménymenedzselés tréninget indítottunk el. Emellett a központi munkavállalók kompetenciáit is szerettük volna fejleszteni, ezért egy Vezetői kommunikációs tréninget és egy Prezentáció, tárgyalástechnika képzést valósítottuk meg.
Fontosnak tartottuk dolgozóink informatikai tudásának fejlesztést is, ezért hét darab informatikai képzést indítottunk el a projekt során.
Emellett a rakodómunkásaink számára biztosítottunk Építő- és anyagmozgató gép kezelői képzést.

A képzéseken összesen 119 munkavállalónk vett részt, mindannyian sikeresen teljesítették a követelményeket, cégünk nagy örömére.

A képzés magas színvonalának köszönhetően munkatársaink hatékonyan tudják kamatoztatni a képzésen tanultakat a mindennapi munkájuk során, ezzel hozzájárulva céljaink eléréséhez és versenyképességünk javításához.