Hírek - Reál Osztálykassza Program

Client 1

REÁL OSZTÁLYKASSZA – 16 MILLIÓS TÁMOGATÁS ISKOLÁKNAK A REÁLTÓL

Budapest, 2011. március 08. – A napokban kerül kiosztásra az a 16 millió forint támogatás, amit a Reál Élelmiszer üzlethálózat által hirdetett pályázaton nyerhettek általános iskolai osztályok, osztálykirándulások finanszírozására, illetve támogatására.

A pályázaton az ország bármelyik általános iskolai osztálya indulhatott, a cél minél több, a Reál által forgalmazott sajátmárkás termék csomagolásáról származó cégszöveg összegyűjtése volt. A 15 millió forintos pályázati alap az összegyűjtött cégszövegek függvényében, arányosan kerül kiosztásra a pályázó osztályok között, így biztosított, hogy minden osztály garantáltan részesül valamilyen mértékű támogatásban.
A 15 millió forinton felül négyszer 250 000 Ft. értékű fődíj is kiosztásra került a pályázaton részt vevő osztályok között.

A fődíj nyertes osztályok:

Gárdonyi Géza Általános Iskola, Ács, 3/a osztály
II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Bucsa, 2/b osztály
Kepes Géza Általános Iskola, Mátészalka, 3/a osztály
Kunhegyesi Általános Iskola, Tiszaroff, 3. osztály

A Reál Élelmiszer hálózat által meghirdetett pályázat célja az volt, hogy az egyre nehezebb anyagi helyzetben lévő általános iskolák tanulói számára nyújtson segítséget tartalmas, élvezetes osztálykirándulások szervezésében.

A közel 1900 pályázó osztály és a gyerekek lelkes öröme azt mutatja, hogy sokkal nagyobb szükség van ilyen jellegű támogatásokra, mint azt a szervező üzletlánc a program indításakor feltételezte volna.

Éppen ezért a Reál feltett szándéka, hogy az idei évben újra meghirdeti a pályázatot, lehetőség szerint tovább növelve a Reál Osztálykassza alapot, hogy minél nagyobb mértékben tudjon hozzájárulni az iskolások élményszerzéséhez.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Linczmayer Attila
Reál Hungária Élelmiszer Kft. (+36-1) 456 1230 | email: | www.real.hu